روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/8eb8076b-9df3_.jpg

مواد لازم  کرم موکا  :

  • نسکافه :1 قاشق غذاخوری
  • شیر:500 میلی لیتر
  • شکر:1/4 پیمانه
  • شکلات تخته ای:  200 گرم
  • پودر وانیل:نصف قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ :6عدد
  • خامه زده شده:برای تزئین



bd4f99c4-2c81_.jpg

طرز تهیه کرم موکا:

فر را با حرارت 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس نسکافه را در ظرفی ریخته و  شیر با شکر را داخل آن مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا نسکافه و شکر در شیر حل شوند.

بعد شکلات رنده شده را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید . وقتی شکلات ذوب شد دسر را از روی حرارت بردارید تا خنک تر شود. 

6 عدد زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. بعد مخلوط شکلات و نسکافه را کم کم به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.

8 عدد فنجان را در سینی فر که کمی دیواره داشته باشد بچینید و مخلوط به دست آمده را داخل فنجان ها بریزید و سینی را به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.

در سینی فر مقداری آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را بگیرد . بعد از گذشت 30 تا 35 دقیقه ، کرم آماده میشود. 

کرم آماده شده را بعد از سرد شدن با خامه زرده شده تزیین کنید.



f19374fe-4e52_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کرم موکا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کرم موکا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟1133