نکات کلیدی در تهیه “مربای سیب” خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/e10da53e-6899_.jpg

مربای سیب خوشمزه 

مربای سیب یکی از انواع مربا های مخصوص برای صبحانه می باشد که طرفداران زیادی دارد شما می توانید این مربا را علاوه بر صبحانه برای عصرانه و یا تزیین کیک و شیرینی استفاده کنید. طرز تهیه این مربا سالم و خوشمزه را در این بخش از آشپزخانه نمناک بخوانید. 



2ffdb510-2105_.jpg

مواد لازم مربای سیب 

مواد لازممیزان لازم
سیب زرد 1 کیلو گرم
شکر 1 کیلو گرم
گلاب 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 قاشق غذا خوری
هل 2 حبه
آب2 پیمانه



4afcebd5-7953_.jpg

طرز تهیه مربای سیب خوش طعم

مرحله اول : 

ابتدا سیب ها را خوب شسته سپس با کمک یک چاقو پوست سیب ها را بگیرید. 



93d5bcaf-62c4_.jpg

مرحله دوم : 

هسته سیب را بگیرید و به صورت نگینی درشت سیب ها را خرد کنید.



fb9ca8b5-4dc7_.jpg

مرحله سوم : 

در یک ظرف مناسب مقدار آب ریخته و با 1 قاشق غذا خوری آبلیمو و یا نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو ترکیب کنید. سپس سیب ها را در آن ریخته و بگذارید چند دقیقه بماند. 



5385502b-8b59_.jpg

مرحله چهارم : 

در یک قابلمه مناسب شکر را ریخته و روی حرارت قرار دهید. 



f7b84667-ffb3_.jpg

مرحله پنجم : 

2 پیمانه آب را به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. 



3bff4fe7-70f3_.jpg

مرحله ششم : 

شکر باید حل شود و آب به جوش آید. 

مرحله هفتم : 

سیب های خیس کرده با آب و آبلیمو را آبکش کنید. 



86315242-a68b_.jpg

مرحله هشتم : 

سیب ها را به شکر حل شده در آب اضافه کنید و هم بزنید. اگر کف کرد آن را با کمک یک قاشق بگیرید.



69138cae-d2f5_.jpg

مرحله نهم :

نیم ساعت آخر پخت مربا هل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. 



c1bed2d6-16e6_.jpg

مرحله دهم : 

آبلیمو را نیز به مربا اضافه کنید و هم بزنید. 



4afcebd5-7953_.jpg

0

مرحله یازدهم : 

زعفران دم کرده را نیز به مربا اضافه کنید و هم بزنید تا زعفران در مربا هل شود و به آن رنگ بدهد. 



4afcebd5-7953_.jpg

1

مرحله دوازدهم : 

گلاب را نیز به این ترکیب اضافه کنید. 



4afcebd5-7953_.jpg

2

مرحله سیزدهم : 

هم بزنید و بگذارید تا مربا به طبخ کامل برشد.



4afcebd5-7953_.jpg

3

نکات تهیه مربای سیب : 

می توانید برای خیساندن سیب ها به جای آب لیمو از نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو استفاده کنید. 

بهتر است به جای آبلیمو از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید. 

شما می توانید سیب ها را به جای نگینی خرد کردن رنده کنید.

اگر می خواهید مربا قرمز شود پس از گذشت نیم ساعت از پخت مربا، زیر قابلمه شعله پخش کن بگذارید و حرارت زیر قابلمه را روی کمترین درجه قرار دهید. حالا یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار دهید و اجازه دهید مربا به مدت یک تا دو ساعت تغییر رنگ دهد.

نکات تکمیلی در مورد مربای سیب

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
مربای سیب را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .

زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟1436170