مواد لازم برای گراتین کدوحلوایی
- کره آب شده :3 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ خرد شده :یک عدد
- سیر رنده شده :یک حبه
- کدوحلوایی خرد شده (بدون پوست) :700 گرم
- جوزهندی رنده شده :¼ قاشق چایخوری
- نمک دریایی و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- خامه پرچرب :نصف پیمانه
- خرده های نان :¾ پیمانه
- پنیر سفید رنده شده :¾ پیمانه
- پیاز کوهی ریز خرد شده :چند عدد
طرز تهیه گراتین کدوحلوایی
ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و با کره تفت دهید ، سپس کدوحلوایی را افزوده و برای چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
در ادامه جوز هندی ، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط را داخل قالب مورد نظر بریزید.
در آخر خامه را روی آن بریزید و خرده های نان و پنیر را بپاشید.
قالب را برای حدود نیم ساعت در فر بگذارید تا روی گراتین طلایی شود، سپس از فر خارج نموده و با پیاز کوهی سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد گراتین کدوحلوایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
گراتین کدوحلوایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال