طرز تهیه “کیک برنج نارگیلی” ساده و معروف چینی ها

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/fb9340df-f27c_.jpg

مواد لازم برای کیک برنج نارگیل ی

  •   شیر نارگیل :1/4 لیوان
  • برنج قد کوتاه یا خرده برنج:2 و 1/2  لیوان
  • شکر :2/3 لیوان
  • آب :2 لیوان
  • پودر نارگیل :مقداری

مواد لازم برای روکش شیرین نارگیلی

  • شکر :5 قاشق 
  • آب:1/3 لیوان 
  • نشاسته ذرت :2 قاشق
 

3997b8f4-488d_.jpg

 

  طرز تهیه کیک برنج نارگیلی

برنج را از قبل شسته و در آب بخیسانید تا کمی نرم شود. شیر نارگیل را داخل قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

زمانی که شیر جوشید آب برنج را خالی کرده و داخل قابلمه بریزید، سپس دو پیمانه آب افزوده و شکر را بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

در قابلمه را ببندید و بگذارید برنج بپزد و آب مواد نصف شود، در این مرحله مواد را در قالب مورد نظر بریزید.

مواد روکش را به روش زیر درست کنید:

شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید، آرد ذرت را با دو قاشق آب مخلوط کرده و اضافه نمایید. مخلوط را کمی حرارت دهید تا غلیظ شود سپس شعله را خاموش نمایید.

مواد رویه را روی شیربرنج داخل قالب بریزید و پودر نارگیل را بپاشید، کیک را برای 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا کیک پخته و طلایی شود.



88ba3810-95d3_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کیک برنج نارگیلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک برنج نارگیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت
این مطلب مفید بود ؟132