مواد لازم برای کیک برنج نارگیل ی
- شیر نارگیل :1/4 لیوان
- برنج قد کوتاه یا خرده برنج:2 و 1/2 لیوان
- شکر :2/3 لیوان
- آب :2 لیوان
- پودر نارگیل :مقداری
مواد لازم برای روکش شیرین نارگیلی
- شکر :5 قاشق
- آب:1/3 لیوان
- نشاسته ذرت :2 قاشق
طرز تهیه کیک برنج نارگیلی
برنج را از قبل شسته و در آب بخیسانید تا کمی نرم شود. شیر نارگیل را داخل قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
زمانی که شیر جوشید آب برنج را خالی کرده و داخل قابلمه بریزید، سپس دو پیمانه آب افزوده و شکر را بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در قابلمه را ببندید و بگذارید برنج بپزد و آب مواد نصف شود، در این مرحله مواد را در قالب مورد نظر بریزید.
مواد روکش را به روش زیر درست کنید:
شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید، آرد ذرت را با دو قاشق آب مخلوط کرده و اضافه نمایید. مخلوط را کمی حرارت دهید تا غلیظ شود سپس شعله را خاموش نمایید.
مواد رویه را روی شیربرنج داخل قالب بریزید و پودر نارگیل را بپاشید، کیک را برای 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا کیک پخته و طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد کیک برنج نارگیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک برنج نارگیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت