مواد لازم شیرینی توپی
- آرد سفید:یک پیمانه
- خاک قند :1/4 پیمانه
- کره:100 گرم
- هل :یک قاشق مرباخوری
- زرده و سفیده تخم مرغ :دو عدد
- گردوی آسیاب شده:به میزان لازم
شیرینی توپی مجلسی
طرز تهیه شیرینی توپی
ابتدا 100 گرم کره را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا نرم شده و رنگ آن روشن شود، سپس زرده ها را یک به یک افزوده و خوب هم بزنید.
در ادامه هل ، آرد و خاک قند را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. سفیده ها را در یک کاسه کوچک بریزید و با کمک یک چنگال هم بزنید تا کمی باز شود.
خمیر را به شکل توپک های یک اندازه حالت دهید و داخل سفیده تخم مرغ بغلطانید، سپس به پودر گردو آغشته کرده و داخل سینی فر بچینید.
سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا شیرینی ها برای 10 تا 15 دقیقه بپزند.
پخت شیرینی توپی ساده و سریع
نکات تکمیلی در مورد شیرینی توپی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شیرینی توپی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی