طرز تهیه کامل “شیرینی توپی” با رنگ های مختلف به همراه نکات

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/817664e7-47dc_.jpg

مواد لازم شیرینی توپی

  • آرد سفید:یک پیمانه
  • خاک قند :1/4 پیمانه
  • کره:100 گرم
  • هل :یک قاشق مرباخوری
  • زرده و سفیده تخم مرغ :دو عدد
  • گردوی آسیاب شده:به میزان لازم


818f8144-e104_.jpg

شیرینی توپی مجلسی

طرز تهیه شیرینی توپی

ابتدا 100 گرم کره را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا نرم شده و رنگ آن روشن شود، سپس زرده ها را یک به یک افزوده و خوب هم بزنید.

در ادامه هل ، آرد و خاک قند را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. سفیده ها را در یک کاسه کوچک بریزید و با کمک یک چنگال هم بزنید تا کمی باز شود.

خمیر را به شکل توپک های یک اندازه حالت دهید و داخل سفیده تخم مرغ بغلطانید، سپس به پودر گردو آغشته کرده و داخل سینی فر بچینید.

سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا شیرینی ها برای 10 تا 15 دقیقه بپزند.



1c90010b-ab39_.jpg

پخت شیرینی توپی ساده و سریع

نکات تکمیلی در مورد شیرینی توپی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شیرینی توپی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی
این مطلب مفید بود ؟417