طرز تهیه پای آلبالو اسفنجی
شیرینی پای یکی از دسرهای خوشمزه و دوست داشتنی است که طعمی فوق العاده دارد.پای انواع مختلف دارد و با ادویه ها و میوه های متنوعی تهیه میشود. مثلا پای توت فرنگی خامه ای ، پای گیلاس و یا پای کدو حلوایی که هر کدام با توجه به مواد اصلیشان تهیه میشوند.پای آلبالو هم مانند دیگر پای ها تهیه می شود ولی با آلبالو، پای آلبالو بسیار ساده بوده و میتوانید در مدت کوتاهی یک دسر خوشگل برای خود و پذیرایی از مهمانان خود تهیه کنید.
مواد لازم پای آلبالو
- مربای آلبالو : 900 گرم
- شکر قهوه ای :½ پیمانه
- آرد گندم :⅔ پیمانه
- جو پرک آسیاب شده : ⅔ پیمانه
- نمک :¼ قاشق مرباخوری
- پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
- کره: 6 قاشق سوپ خوری
- خمیر پای :500 گرم
پخت خانگی پای آلبالو
طرز تهیه پای آلبالو
مرحله اول:
برای درست کردن پای آلبالو اول باید خمیر پای را از قبل آماده کرده و آن را روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید تا نازک و پهن شود، حالا خمیررا داخل قالب مورد نظر پهن کنید طوری که کف و دیواره های قالب را بپوشاند.
مرحله دوم:
همه مواد رویه را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده بیسکوییت درآید.
مرحله سوم:
مربای آلبالو را روی خمیر پای بریزید و مخلوط جوپرک را روی آن بریزید و روی آن یک ورق آلومینیوم قرار دهید.
قالب را در فر قرار دهید تا پای آلبالو برای 20 دقیقه با دمای 170 درجه بپزد.
طرز تهیه پای آلبالو
نکات تکمیلی در مورد پای آلبالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پای آلبالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان