آموزش پخت “پای آلبالو” در خانه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/64aa52ef-1b2b_.jpg

طرز تهیه پای آلبالو اسفنجی 

شیرینی پای یکی از دسر‌های خوشمزه و دوست داشتنی است که طعمی فوق العاده دارد.پای انواع مختلف دارد و با ادویه ها و میوه های متنوعی تهیه میشود. مثلا پای توت فرنگی خامه ای ، پای گیلاس و یا پای کدو حلوایی که هر کدام با توجه به مواد اصلیشان تهیه میشوند.پای آلبالو هم مانند دیگر پای ها تهیه می شود ولی با آلبالو، پای آلبالو بسیار ساده بوده و می‌توانید در مدت کوتاهی یک دسر خوشگل برای خود و پذیرایی از مهمانان خود تهیه کنید.

مواد لازم پای آلبالو

  • مربای آلبالو : 900 گرم
  • شکر قهوه ای :½ پیمانه
  • آرد گندم  :⅔ پیمانه
  • جو پرک آسیاب شده :  ⅔ پیمانه
  • نمک :¼ قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
  • کره:  6 قاشق سوپ خوری
  • خمیر پای :500 گرم


44a1cf26-b7bb_.jpg

پخت خانگی پای آلبالو

طرز تهیه پای آلبالو

 مرحله اول:

 برای درست کردن پای آلبالو  اول باید خمیر پای را از قبل آماده کرده و آن را روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید تا نازک و پهن شود، حالا خمیررا داخل قالب مورد نظر پهن کنید طوری که کف و دیواره های قالب را بپوشاند.

مرحله دوم:

همه مواد رویه را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده بیسکوییت درآید.
مرحله سوم:
مربای آلبالو را روی خمیر پای بریزید و مخلوط جوپرک را روی آن بریزید و روی آن یک ورق آلومینیوم قرار دهید.
قالب را در فر قرار دهید تا پای آلبالو برای 20 دقیقه با دمای 170 درجه بپزد.


8aad40cb-49a9_.jpg

طرز تهیه پای آلبالو 

نکات تکمیلی در مورد پای آلبالو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پای آلبالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟150