مواد لازم فریتاتای هویج و نخود
- هویج:100 گرم
- نخود فرنگی :100 گرم
- شیر :50 میلی لیتر
- ژامبون مرغ :70 گرم
- پنیر پارمزان :50 گرم
- تخم مرغ :6 عدد
- پیاز:1 عدد
- جعفری خرد شده :1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :به میزان لازم
- نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه فریتاتای هویج و نخود
ابتدا نخود فرنگی و هویج را برای 4 تا 5 دقیقه داخل آب جوش و نمک بریزید تا نرم شوند، سپس آبکش کنید.
در این فاصله پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود، سپس هویج و نخود پخته شده را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و به همراه شیر، ژامبون خرد شده و پنیر پارمزان مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
بعد از اینکه نخود و هویج کمی سرخ شد ، جعفری را خرد کرده و بریزید، در مرحله بعد نمک و فلفل را افزوده و مخلوط تخم مرغ را بریزید.
همه مواد را کمی مخلوط کرده و اجازه دهید تخم مرغ خودش را ببندد، شعله را کم کنید و اجازه دهید تخم مرغ بپزد و سفت شود.
فریتاتا را برش زده و در بشقاب سرو قرار دهید و گرم میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای هویج و نخود
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فریتاتای هویج و نخود را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .