ابتدا سیر ، پیاز ، بادنجان و سوسیس ها را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید.
روی بادنجان ها کمی نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود.
فر را با بالاترین دمای ممکن روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون بریزید تا داغ شود، سپس پیاز را افزوده و سرخ نمایید.
در مرحله بعد سیر را افزوده و تا زمانی که عطر آن بلند شود تفت دهید، سپس سوسیس را هم بریزید و سرخ کنید.
بادنجان ها را بعد از آبکشی خشک کرده و به تابه اضافه نمایید.
زمانی که همه مواد سرخ شدند ، سس گوجه ، نمک و فلفل را افزوده و ریحان خرد شده را هم در آخر بریزید و اجازه دهید مواد برای 20 تا 25 دقیقه بپزد.
در طول پخت مواد را هم بزنید تا ته نگیرد ، در این میان خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی یک سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید و به شکل دو دایره همسان و یک شکل قالب بزنید.
قالب مورد نظر را چرب کرده و یکی از خمیرها را داخل آن پهن کنید ، سپس مواد سس را روی آن خوب پخش کرده و پنیرها را بریزید.
در نهایت خمیر دیگری را روی مواد قرار داده و لبه های خمیرها را به هم بچسبانید و کمی فشار دهید تا باز نشوند.
قالب را برای حدودا 10 دقیقه در فر قرار دهید ، زمان پخت بستگی به درجه حرارت فر شما دارد، وقتی دیدید که سطح خمیر طلایی و برشته شد آن را از فر خارج کرده و میل نمایید