مواد لازم نان موزی و گردو
- شکر:1/3 فنجان
- روغن کانولا :3 قاشق غذا خوری
- سفیده تخم مرغ :2 عدد
- موز له شده :3 عدد
- عصاره وانیل :1 قاشق چای خوری
- خامه ای کم چرب :1 فنجان شیر
- گردوی تفت داده :1/3 فنجان
- سودا:2 و 1/2 قاشق غذا خوری
- آرد گندم :1 فنجان
- نمک :1/4 قاشق غذا خوری
- آرد چند منظور :1 فنجان
- بلغور تفت داده:1 فنجان
- بکینگ پودر:2 و 1/2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه نان موزی و گردو
ابتدا آرد، بکینگ پودر، شکر، بلغور و نمک را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط نمایید.
گردو را در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید سپس مقداری از آن را برای روی نان نگه داشته و باقی را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
در ادامه سفیده ها را از زرده جدا کرده و در ظرفی بریزید و هم بزنید تا باز شود، سپس وانیل، روغن، خامه و سودا را بیافزایید و مخلوط نمایید.
در مرحله بعد موز را له کرده و به سفیده اضافه نمایید، حالا مخلوط به دست آمده را در مخلوط آرد بریزید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
در آخر مواد به دست آمده را در قالب بریزید و باقی مانده گردو را روی آن بپاشید، قالب را برای یک ساعت تا یک ساعت و نیم در فری که با دمای 350 درجه گرم شده قرار دهید تا نان موزی و گردو بپزد.
نکات تکمیلی در مورد نان موزی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
نان موزی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه سه شنبه 6 دی 1401 | فال امروز | فال روز سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال