مواد لازم برای سوفله شکلات با گاناش
- شکلات نیمه تلخ خرد شده :110 گرم
- خامه فرم گرفته:نصف پیمانه
- سفیده تخم مرغ :4 عدد
- شکر :2 قاشق غذاخوری
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه سوفله شکلات با گاناش
ابتدا شکلات و خامه را در ظرفی بریزید و برای دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا با قدرت 100 درصد نرم و یکدست شود.
بعد از اینکه شکلات آب شد مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند ، سپس به دو قسمت تقسیم کرده و روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک گردد.
در این فاصله سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با دور متوسط هم زن برقی بزنید تا پف کند. شکر را کم کم اضافه نموده و به آرامی هم بزنید.
در ادامه مخلوط شکلات و خامه را به مخلوط تخم مرغ افزوده و به آرامی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
قالب های سفالی را چرب کرده و کمی شکر بپاشید و مایه سوفله را بریزید و برای 12 دقیقه در فری که با دمای 400 درجه فارنهایت گرم شده بپزید.
بعد از اینکه سوفله ها آماده شدند وسط آن ها سوراخی ایجاد کنید و مقداری از مخلوط شکلات و خامه را بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سوفله شکلات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سوفله شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی