ابتدا یک قالب گرد با گنجایش 2 لیتر را با لایه ای از سلفون به خوبی بپوشانید طوری که مقدار زیادی از آن بیرون از قالب اضافه بماند.
قسمت های پوسته کیک اسفنجی را جدا کرد و تنها داخل کیک را نگهدارید.در ادامه نیم دایره هایی با ضخامت یک تا یک و نیم سانتیمتر را روی کیک برش بزنید.
و یک دایره بزرگ به اندازه قطر قالب تان از کیک جدا کرده و کنار بگذارید. کف و دیواره های قالب را با برش های نیم دایره ای کیک بپوشانید طوری که درزی بینآن ها باقی نماند.
سپس با یک برس روی آن ها آب پرتقال بمالید و کنار بگذارید. در ادامه خامه، پنیر خامه ای و پودر قند را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا با هم مخلوط شود.
سپس مواد را به دو قسمت مساوی کرده و در ظرف های مجزا بریزید. یکی از مخلوط ها را با بادام و پوست پرتقال مخلوط کنید و در مخلوط دیگری شکلات خرد شده و پودر کاکائو بریزید و هم بزنید.
حالا مخلوط پرتقالی را داخل کیک ریخته و روی آن را با یک قاشق صاف کنید، سپس مخلوط شکلاتی را افزوده و روی آن را هم با یک قاشق صاف کنید.
در آخر برش دایره شکل کیک را که کنار گذاشته بودید روی مواد قرار داده و کمی فشار دهید تا به مواد بچسب سپس اضافه های سلفون را که از قالب بیرون مانده بود روی کیک برگردانید و آن را به خوبی بسته بندی کنید و برای 7 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا خودش را ببندد.
بعد از این زمان کیک را برگردانده و روی آن را با پودر کاکائو و پودر قند تزیین کرده و سرو نمایید.