دستور پخت “حلوای ساده” و خوشمزه مرحله به مرحله

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/8ed986ad-3121_.jpg

درست کردن حلوا ی ساده به روشی متفاوت

حلوا ساده از جمله دسر های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی می باشد که معمولا در مراسم های عزا  تهیه می شوند، اما این حلوا همانند شله زرد و فرنی از جمله دسر های ساده و به نامی هستند که ما ایرانی ها علاقه زیادی به سرو آن ها داریم.

طرز تهیه حلوا مانند اکثر غذاها چندین نوع مختلف دارد که از این انواع می توان به حلوای شیر و حلوای هویج نیز که طرفداران زیادی دارد اشاره کنیم ، در کل طرز تهیه حلوای ساده دستوری آسان و روان می باشد که به همین دلیل برای اکثر بانوان پخت آن خوشایند می باشد.

مواد مورد نیاز برای حلوای ساده

درست کردن حلوا ساده را با معرفی مواد لازم و اندازه این مواد شروع میکنیم : 



a50a07cb-bdda_.jpg

مواد لازم برای حلوا ساده
مواد لازممقدار لازم
آرد گندم2 پیمانه
شکر1/5 پیمانه
روغن1 پیمانه
گلاب1/3 پیمانه
پودر هلبه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
کره25گرم

طرز تهیه حلوای خوشمزه

یک حلوای ساده همراه چاشنی خوشمزگی نیاز دارد که مرحله به مرحله با دقت پیش برود تا طعم خوبی را در آخر کار داشته باشد پس همراه با شما کاربران آشپزخانه نمناک به سراغ طرز درست کردن حلوای ساده خواهیم رفت :

مرحله اول :آب کردن شکر

مرحله اول :

برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنید و برای این کار میزان شکر گفته شده را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در اثر گرما و حرارت گاز آب شود.شهد شما حاضر است.



43df07d5-0b34_.jpg

مرحله دوم :

بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد حال نوبت افزودن گلاب ، پودر هل و زعفران آسیاب شده به شهد است. مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس از روی حرارت بزارید تا عطر و طعم گلاب از بین نرود.



43cff7d4-203a_.jpg

مرحله دوم :آرد حلوا

مرحله اول :

حال باید آرد حلوا را حدود 3 بار الک کنید تا ذرات آن کاملا جدا و سبک شود. سپس یک تابه مناسب با حجم مواد را روی حرارت قرار دهید و در ادامه آرد را درون تابه بریزید و تفت دهید.



d8382889-9c71_.jpg

تفت دادن آرد

مرحله دوم :

آرد را با حرارت ملایم رو به بالا تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و رنگ کرمی مانند به خود بگیرد.

نکته :(دقت داشته باشید که آرد باید مدام هم زده شود تا نسوزد)



d778da41-d294_.jpg

مرحله سوم :اضافه کردن روغن و کره

مرحله اول : 

 در ظرف دیگری کره را به همراه روغن آب و داغ کنید سپس کم‌کم و آرام آرام به آرد اضافه کنید.



5715d20e-69d4_.jpg

مرحله دوم :به خوبی روغن و آرد را با یکدیگر هم بزنید تا کاملا یکدست و طلایی رنگ شود.



81ddda12-0829_.jpg

روی حرارت مدام مواد را هم میزنیم تا به رنگ دلخواه در بیاید و هر چقدر بیشتر روی حرارت هم بزنیم حلوا تیره‌تر و قهوه ای تر میشود.



2571c7ca-57d8_.jpg

مرحله چهارم :اضافه کردن شهد حلوا

مرحله اول :

بعد از اینکه کره و روغن را اضافه کردید و حلوا به رنگ دلخواهتان رسید شعله را کم کنید و در ادامه شهدی را که تهیه کرده اید را در چند مرحله و کم‌کم به حلوا اضافه کنید.



3a8bf076-7c57_.jpg

مرحله دوم :

شروع به هم زدن حلوا با شهد بکنید دقت کنید هنگام اضافه کردن شهد باید حلوا را مدام و سریع هم بزنید تا شهد کاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود.

مرحله سوم :

از دو طرف دسته های تابه را گرفته و مدام به چپ و راست تکان دهید تا مواد از کناره های ماهیتابه به وسط تابه بیاید و حالت خمیری به خود بگیرد.

مرحله آخر :تزیین حلوا آماده شده

حلوای آماده شده را تا وقتی که داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته ، خلال بادام ، پودر نارگیل تزیین کنید. این کار کاملا سلیقه ای می باشد.



e58defbf-3ddf_.jpg

نکات تکمیلی در مورد حلوای ساده

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
حلوای ساده را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟3619503