مواد لازم مرنگ موکا و شکلات
- شکر:¾ پیمانه
- نشاسته ذرت :1 قاشق غذاخوری
- سفیده تخم مرغ :3 عدد بزرگ
- نمک:¼ قاشق چایخوری
- پودر اسپرسو :1 قاشق چایخوری
- پودر کاکائوی بدون شکر:3 قاشق غذاخوری
- خورده شکلات : ½ پیمانه
مرنگ موکا و شکلات
طرز تهیه مرنگ موکا و شکلات
ابتدا سه عدد سفیده های تخم مرغ و1/4 قاشق چایخوری نمک را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفیده ها پف کرده و حالت ابری پیدا کند.
در این مرحله آرد، شکر و نشاسته را در ظرف جداگانه ای مخلوط نموده و به آرامی به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد بخوبی با هم ترکیب شوند.
سپس آن را برای حدود 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا فرم بگیرد. در مرحله پودر اسپرسو را به موادتان اضافه کنید و با کمک لیسک به شکل دورانی هم بزنید .
سپس پودر کاکائو را افزوده و مجدد آن را به آهستگی هم بزنید تا حدی که فقط موادتان یکدست شود کافی است.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مرنگ را با کمک یک قاشق با فاصله از هم داخل سینی به شکل نقطه ای بریزید و یا اینکه با یک قیف با ماسوره دلخواه این کار را انجام دهید.
مرنگ ها را داخل فر قرار داده و برای 40 دقیقه با دمای 150درجه بپزید.
پخت خانگی مرنگ موکا و شکلات
نکات تکمیلی در مورد مرنگ موکا و شکلات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
مرنگ موکا و شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه سه شنبه 6 دی 1401 | فال امروز | فال روز سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال