دستور پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان
مرغ با اسفناج و گوجه در سس پارمزان یک غذای ساده است که کل خانواده میتوانند آن را میل کنند، سس پارمزان خوش مزه به این غذای طعم سیر اضافه می کند ؛ این دستور پخت لذیذ در عرض 25 دقیقه آماده می شود.
مواد لازم پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان
- 2 عدد سینه مرغ
- 3 قاشق سوپ خوری، کره
- نمک و فلفل برای مزه دار کردن
- یک قاشق چایخوری پونه کوهی
- یک پیاز متوسط، خرد شده
- چهار حبه سیر، له شده
- 1 شیشه گوجه فرنگی کوچک با آفتاب خشک شده بدون روغن و خرد شده
- 1 / 2 فنجان آب مرغ
- خامه چرب 1 / 2 پیمانه
- 1 / 3 فنجان پنیر رنده شده
- 1 فنجان اسفناج ( یا بیشتر اگر دوست دارید )

طرز تهیه پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان
به طور کامل هر دو طرف مرغ را با نمک، فلفل و 1 / 2 قاشق چای خوری پونه مزه دار کنید.
در یک ماهی تابه بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.
سینه مرغ را اضافه و حدود 4 دقیقه بپزید.
زمانی که این کار انجام شد سینه ی مرغ به یک بشقاب انتقال داده شد و کنار بگذارید .
برای درست کردن سس:سه قاشق غذاخوری کره باقیمانده را داخل ماهی تابه بریزید.
پیاز، سیر، 1 / 2 قاشق چای خوری پونه و گوجه فرنگی خشک شده را همراه کره داخل ماهی تابه بپزید و بعد از چند دقیقه به آرامی آب مرغ، خامه چرب و پنیر پامزان را با هم ترکیب کنید تا زمانی که 2 تا 3 دقیقه در حال جوش با هم ترکیب شوند.
اسفناج را به مخلوط اضافه کرده و به پخت آن تا زمان پژمرده شدن کامل ادامه دهید.
مرغ را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه بپزید.
غذای شما آماده است آن را با جعفری خرد شده تازه سرو کنید و لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ و اسفناج
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
مرغ و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز