طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/7edf8d4a-e2f1_.jpg

مواد لازم  جوجه کباب اسپانیایی

  • پودر زیره:نصف ق. چ
  • پودر تخم گشنیز:نصف  ق. چ
  • سیر ساطوری:2 حبه 
  • پاپریکا:  یک  ق. چ
  • پودر آویشن :نصف  ق. چ
  • آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ:500 گرم
  • نمک و فلفل 



d48f82cc-c00b_.jpg

طرز تهیه  جوجه کباب اسپانیایی

سینه مرغ را به اندازه مکعب های 2 سانتی متری خرد کنید و هر دو ، سه عدد آن را به یک خلال دندان وصل کنید.

بعد سیخ ها را در یک کاسه گرد قرار داده و ادویه ها را به همراه روغن ، آبلیمو ، و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و به سینه ها اضافه کنید. بعد به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

(البته بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید) سیخ های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک قرار داده و بر روی حرارت ملایم  کباب کنید.

اگر هم بخواهید کباب را در فر بپزید باید سیخ ها را در سینی نسور بچینید و در دمای 200 درجه و به مدت 20 دقیقه بپزید. از باقی مانده سس خوابیده در مرغ ، هنگام کباب کردن روی مرغ بدهید.

 

ef06ab57-5157_.jpg

نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب اسپانیایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
جوجه کباب اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟18922