مواد لازم جوجه کباب اسپانیایی
- پودر زیره:نصف ق. چ
- پودر تخم گشنیز:نصف ق. چ
- سیر ساطوری:2 حبه
- پاپریکا: یک ق. چ
- پودر آویشن :نصف ق. چ
- آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ:500 گرم
- نمک و فلفل

طرز تهیه جوجه کباب اسپانیایی
سینه مرغ را به اندازه مکعب های 2 سانتی متری خرد کنید و هر دو ، سه عدد آن را به یک خلال دندان وصل کنید.
بعد سیخ ها را در یک کاسه گرد قرار داده و ادویه ها را به همراه روغن ، آبلیمو ، و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و به سینه ها اضافه کنید. بعد به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
(البته بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید) سیخ های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک قرار داده و بر روی حرارت ملایم کباب کنید.
اگر هم بخواهید کباب را در فر بپزید باید سیخ ها را در سینی نسور بچینید و در دمای 200 درجه و به مدت 20 دقیقه بپزید. از باقی مانده سس خوابیده در مرغ ، هنگام کباب کردن روی مرغ بدهید.

نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب اسپانیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
جوجه کباب اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز