ابتدا کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، سپس نصف پیمانه شکر را افزوده و نمک را بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شود. بعد از اینکه دانه های شکر حل شد یک عدد تخم مرغ را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و هم بزنید.
سپس کاکائو و یک چهارم پیمانه آرد را اضافه نموده و مخلوط کنید تا خمیر یکدست و صاف درست شود.
حالا یک قالب مربعی با اندازه 22 سانتی متر را با فویل بپوشانید طوری که کمی از لبه های قالب بیرون بزند.
کف و دیواره های فویل را چرب کنید و خمیر را داخل قالب پهن نمایید. خمیر را برای 10 الی 15 دقیقه در فری که با دمای 375 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا کمی بپزد و دیوارهای آن به سمت داخل جمع شود.
حالا قالب را از فر بیرون آورده و اجازه دهید کمی خنک شود. در این فاصله مواد رویه شیرینی را به روش زیر درست کنید.
دو تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و به همراه باقیمانده شکر و وانیل مخلوط نمایید ، در ادامه یک پیمانه آرد را به مواد افزوده و مخلوط نمایید .
سپس نصف پیمانه از پودر نارگیل را کنار گذاشته و باقی مانده آن را مواد بیافزایید. مواد را روی خمیر پخته شده بریزید و روی آن را با یک قاشق صاف کنید.
در آخر باقی مانده پودر نارگیل را بپاشید و برای 25 دقیقه تا نیم ساعت در فر بپزید. شیرینی پخته شده را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود.
سپس با کمک لبه های فویل آن را از قالب بیرون آورده و بعد از برش زدن سرو نمایید