مواد لازم برای تبوله سوریه ای
- بلغور :135 گرم (¾ پیمانه)
- آب جوش :250 میلی لیتر (1 پیمانه)
- آب انار :80 میلی لیتر (1/3 پیمانه)
- گردو :90 گرم
- نعناع تازه:¼ پیمانه
- پیازچه :4 عدد
- جعفری :1 دسته بزرگ
- آب لیمو :1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
- پودر زیره سبز :1 قاشق چای خوری
- پودر گشنیز :1 قاشق چای خوری
- دانه کاج تفت داده شده :45 گرم (¼ پیمانه) برای تزئین

تبوله سوریه ای
طرز تهیه تبوله سوریه ای
ابتدا 5 دقیقه بلغورها را در آب جوش بخیسانید. سپس داخل ظرفی آب انار ، آب لیمو، روغن زیتون ،پودر زیره سبز و گشنیز را با هم مخلوط کنید.
پیازچه ها را نازک خرد کنید.گردوها را تفت داده و خرد کنید. سپس گردو ها را به همراه پیازچه، جعفری خرد شده، نعناع خرد شده و سس انار به بلغور اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
با دانه های کاج تفت داده شده روی سالاد را تزیین نمایید.
نکات تکمیلی در مورد تبوله
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
تبوله را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!