طرز تهیه “تبوله” سوریه ای با بلغور تازه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/ddd69326-073b_.jpg

مواد لازم برای تبوله سوریه ای

  • بلغور :135 گرم (¾ پیمانه)
  • آب جوش :250 میلی لیتر (1 پیمانه)
  • آب انار :80 میلی لیتر (1/3 پیمانه)
  • گردو :90 گرم
  • نعناع تازه:¼ پیمانه
  • پیازچه :4 عدد
  • جعفری :1 دسته بزرگ
  • آب لیمو :1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره سبز :1 قاشق چای خوری
  • پودر گشنیز :1 قاشق چای خوری
  • دانه کاج تفت داده شده :45 گرم (¼ پیمانه) برای تزئین



5f018850-39a6_.jpg

تبوله سوریه ای

طرز تهیه تبوله سوریه ای

ابتدا 5 دقیقه بلغورها را در آب جوش بخیسانید. سپس داخل ظرفی آب انار ، آب لیمو، روغن زیتون ،پودر زیره سبز و گشنیز را با هم مخلوط کنید.

پیازچه ها را نازک خرد کنید.گردوها را تفت داده و خرد کنید. سپس گردو ها را به همراه پیازچه، جعفری خرد شده، نعناع خرد شده و سس انار به بلغور اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

با دانه های کاج تفت داده شده روی سالاد را تزیین نمایید.

نکات تکمیلی در مورد تبوله

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
تبوله را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟91