مواد لازم برای پنینی مرغ و رزماری
- سینه مرغ :2 عدد
- اسفناج تازه :150 گرم
- پنیر موتزارلا:½ پیمانه
- گوجه خشک شده خرد شده :¼ پیمانه
- سیر خرد شده :8 حبه
- فلفل قرمز ریز شده:⅛ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده:⅛ قاشق چایخوری
- رزماری تازه خرد شده :یک قاشق چایخوری
- روغن زیتون بکر:4 قاشق سوپخوری
- نان باگت برش داده شده:8 برش
- نمک :به میزان کافی
طرز تهیه پنینی مرغ و رزماری
ابتدا سینه مرغ را از وسط برش زده و استخوان و پوست آن را کاملا جدا کنید. حالا فیله های مرغ را کمی بکوبید تا نازک و پهن شود.
کاسه ای بردارید و روغن زیتون، رزماری، نمک و فلفل را بریزید و خوب مخلوط نمایید، سپس مواد را روی مرغ ها بریزید و خوب ماساژ دهید تا همه جای گوشت آغشته به مواد شود.
گوشت های مزه دار شده را در یک ظرف در بسته قرار داده و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا بخوبی طعم بگیرد.
بعد از نیم ساعت تابه ای را روی حرارت قرار داده و با کمی روغن چرب نمایید، تکه های مرغ را داخل تابه بچینید و خوب سرخ کنید.
در این فاصله سیر را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید، سپس اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
در ادامه گوجه خشک و فلفل قرمز را افزوده و کمی نمک بزنید و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.
روی هر برش نان ابتدا کمی پنیر بزیزید، سپس تکه ای از مرغ را قرار داده و مقداری از مخلوط اسفناج را بریزید و ساندویچ را با برش دیگر نان کامل نمایید.
ساندویچ ها را داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید، و طبق دستور عمل کنید. ساندویچ ها را از دستگاه خارج کرده و با سس دلخواهتان سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پنینی مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پنینی مرغ را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده