ابتدا مخمر را به همراه نمک، شکر و دو فنجان آرد مخلوط کرده و کنار بگذارید، کره را داخل قابلمه ای بریزید تا ذوب شود ولی نجوشد .
سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید بعد از اینکه شیر گرم شد شعله را خاموش کنید.
تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و با چنگال بزنید تا باز شود سپس به شیر اضافه کنید و برای 2 دقیقه سریع هم بزنید تا تخم مرغ نبندد.
در ادامه مخلوط مخمر را افزوده و باقی آرد را هم به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.
سپس آن را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا شکل بگیرد .
در ادامه خمیر را کمی چرب کرده و رویش را بپوشانید و برای یک ساعت در محیطی گرم قرار دهید تا ورآید.
در این فاصله سیب ها را پوست گرفته و برش های نازک بزنید، شکر سفید، شکر قهوه ای ، آرد و کره و دارچین را هم با یکدیگر مخلوط نمایید تا به شکل خرده بیسکویت شود.
خمیر را بعد از دو ساعت روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه باز کنید طوری که به شکل یک مستطیل با ابعاد 30 در 20 سانتی متری درآید.
مخلوط دارچین و شکر را روی خمیر بپاشید و سیب ها را روی آن بریزید و پراکنده نمایید، خمیر را به آرامی رول کنید و انتهای آن را با کمی شیر مرطوب کرده و بچسبانید. رول را به قسمت های مساوی برش زده و داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید بچینید.
روی رول ها را بپوشانید و برای نیم ساعت تا 45 دقیقه کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
در این فاصله فر را روشن کرده و آن را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید تا آماده شود، سپس قالب را داخل فر قرار دهید تا رول ها برای 40 تا 45 دقیقه بپزد.
بعد از اینکه رول ها پخته شد آن ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شوند.
در این فاصله همه مواد سس کارامل را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب مخلوط شده و به غلظت برسد سپس آن را روی رول ها بریزید و سرو نمایید.