مواد لازم کاری قرمز مرغ تایلندی
- فیله سینه مرغ :360 گرم
- پیاز :1 عدد
- سیر :2 حبه
- کدو سبز:1 عدد
- فلفل قرمز :1 عدد
- شیر نارگیل :1 پیمانه
- عصاره مرغ :1 پیمانه
- برگ ریحان تازه :4 عدد
- آب لیمو:2 قاشق سوپخوری
- آرد ذرت :2 قاشق سوپخوری
- روغن گیاهی :2 قاشق سوپخوری
- خمیر کاری قرمز تایلندی :1 قاشق سوپخوری
- شکر :1 قاشق سوپخوری
- نمک : ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کاری قرمز مرغ تایلندی
ابتدا مرغ ، پیاز ، فلفل قرمز ، کدو و سیر را خرد کرده و در ظرف های جداگانه کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت بگذارید و روغن گیاهی را افزوده و پیاز را بریزید و سرخ کنید.
در ادامه سیر را افزوده و با پیاز تفت دهید، خمیر کاری را هم بریزید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
در مرحله بعد کدو و فلفل را افزوده و شیر نارگیل ، شکر ، نمک و عصاره مرغ را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد و با حرارت ملایم برای 10 تا 12 دقیقه بپزد.
در این فاصله فیله مرغ را خرد کرده و به خوراک اضافه نمایید و اجازه دهید مرغ 10 دقیقه بپزد.
در آخر آرد ذرت و کمی آب را با هم مخلوط کرده و داخل خوراک بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
بعد از چند جوش خوراک را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید.
برای تزیین این غذا میتوانید از برگ های نعنای تازه و برش هایی از لیمو استفاده نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کاری مرغ قرمز تایلندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کاری مرغ قرمز تایلندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف