مواد لازم برای پنه با پنیر و گوجه فرنگی
- خامه چرب :2 پیمانه
- کنسرو گوجه فرنگی :یک پیمانه
- پنیر رومانو رنده شده : نصف پیمانه
- پنیر فونتینا رنده شده :نصف پیمانه
- پنیر گورگانزالو :1/4پیمانه
- پنیر ریکوتا :2 قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا :100گرم
- نمک :3/4 قاشق چایخوری
- ریحان :برگ تازه
- پنه ( پاستا لوله ای که اریب برش خورده است) :450 گرم
- کره خرد شده :4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنه با پنیر و گوجه فرنگی
ابتدا پاستا را در آب در حال جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.در این فاصله فر را با دمای 500 درجه فارنهایت گرم کنید.
کاسه ای بردارید و خامه ، کنسرو گوجه ، پنیر رومانو، پنیر فوتینا ، پنیر گورگانزالو، پنیر ریکوتا ، پنیر موتزارلا، نمک و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید.
پاستای آبکش شده را داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شده و یکدست شود.پاستا را در قالب مخصوص بریزید و برای 10 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و روی آن برشته و طلایی شود.
سپس آن را از فر خارج کرده و با چند برگ ریحان تزیین کرده و میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد پنه با پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پنه با پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف