طرز تهیه “پوره عدس قرمز” برای پیش غذا

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/ecc7d135-62d9_.jpg

مواد لازم برای پوره عدس قرمز

  • عدس قرمز :2 لیوان
  • پودر تخم گشنیز :یک قاشق مرباخوری
  • گشنیز تازه خرد شده:یک قاشق سوپخوری
  • سرکه :یک قاشق سوپخوری
  • آب مرغ بدون چربی :یک لیتر
  • تره فرنگی :3 عدد
  • تخم مرغ :4 عدد
  • نعنای تازه خرد شده :2 قاشق سوپخوری
  • جعفری (برای تزئین) :به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم


dfa16dc6-3c4f_.jpg

پخت پوره عدس قرمز

طرز تهیه پوره عدس قرمز

قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و عدس ها را به همراه تره فرنگی، گشنیز تازه ،پودر تخم گشنیز، نعنا، سرکه و آب مرغ داخل آن بریزید.

حرارت را بالا ببرید و پس از به جوش آمدن مواد، بگذارید تا به آرامی با حرات ملایم به مدت 40 الی 30 دقیقه عدس ها پخته شوند و آب آن کشیده شود.

فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد به مواد پخته شده مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و خوبی هم بزنید.

مخلوط عدس له شده را داخل چهار ظرف کوچک چرب شده بریزید و وسط آنها را خالی کنید و یک عدد تخم مرغ داخل آن بشکنید.

روی ظرف ها را با فویل آلومینیوم بپوشانید و برای 20الی 15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. تا تخم مرغ هاسفت شوند.

سپس روی پوره را با جعفری خرد شده تزئین کنید.



d84d760e-6968_.jpg

 پوره عدس قرمز

 

نکات تکمیلی در مورد پوره عدس قرمز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پوره عدس قرمز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟51