مواد لازم جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی
- پاستا ی پاستینا :1 پیمانه
- پنیر موزارلای رنده شده:1 پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده: ¼ پیمانه
- سینه مرغ مربعی خرد شده:نصف پیمانه (مربع های 2.5 سانتی)
- پیاز ریز خرد شده:½ پیاز کوچک
- سیر رنده شده :به میزان دلخواه
- گوجه فرنگی خرد شده: نیم کیلو
- برگ تازه جعفری، خرد شده : ¼ پیمانه
- خرده نان:¼ پیمانه
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه خرد شده تازه:¼ قاشق چایخوری
- نمک : ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی
ابتدا پاستا را در آب در حال جوش بریزید و کمی نمک افزوده و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
سینه مرغ را خرد کرده و با روغن زیتون خوب سرخ کنید ، سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و با مرغ تفت دهید تا سرخ شوند.
در ادامه گوجه ها را خرد کرده و به تابه بیافزایید و نمک و فلفل را اندازه کنید، بعد از اینکه گوجه کمی نرم شد پاستا ، جعفری و پنیر موزارلا را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.
قالب را چرب کرده و مخلوط مرغ را داخل آن بریزید ، در آخر پنیر پارمزان و خرده نان را افزوده و قالب را برای نیم ساعت در فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید.
زمانی که پنیر روی پاستا طلایی شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود ، سپس برش زده و در ظرف مورد نظر سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه با پاستینا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
جوجه با پاستینا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟