مواد لازم برای کیک بادام سوخته
- آرد:275 گرم
- مارگارین:200 گرم
- شکر قهوه ای :50 گرم
- شکر سفید :175 گرم
- تخم مرغ :5 عدد
- ماست چکیده :100 گرم
- آب گرم :125 میلی لیتر(نصف لیوان)
- پودر بادام تست شده :200 گرم
- روغن مایع :60 میلی لیتر
- بیگینگ پودر:یک و یک دوم قاشق چای خوری
- وانیل :یک قاشق چای خوری
کیک بادام سوخته
طرز تهیه کیک بادام سوخته
کره را از قبل از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود سپس همه مواد لازم را آماده کرده و روی میز کار قرار دهید.
50 گرم شکر قهوه ای و 175 گرم شکر سفید را در کاسه ای بریزید و روغن و کره نرم شده را اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید.
زمانی که مخلوط کره و شکر پف کرد تخم مرغ ها را یک به یک داخل آن بشکنید و هر بار با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.
در مرحله بعد 100 گرم ماست چکیده را هم اضافه کنید و مجددا مواد را مخلوط نمایید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در چند مرحله روی مواد الک کنید و مابین آن آب گرم را هم بریزید .
نهایتا 200 گرم پودر بادام را اضافه کرده و مواد را هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود سپس آن را داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید.
کیک بادام را برای 60 دقیقه و با دمای 180 درجه در طبقه میانی فر بپزید.
نکات تکمیلی در مورد کیک بادام سوخته
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک بادام سوخته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت