مواد لازم سالاد توستادا
- سینه مرغ 1 عدد متوسط
- پنیر چدار 450 گرم
- پنیر پارمزان 450 گرم
- کاهو 180 گرم
- ترتیلای ذرت 4 عدد
- آووکادو 1 عدد
- گوجه فرنگی 1 عدد
- سیر 1 حبه
- پیاز قرمز 1 عدد کوچک
- آب لیموی تازه ½ 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون فوق بکر 3 قاشق چای خوری
- پودر فلفل چیلی ½ قاشق چای خوری
- نمک و پودر فلفل سیاه مقداری
- برگ گشنیز تازه برای سرو

طرز تهیه سالاد توستادا
ابتدا نان ترتیلا را با فر و یا مایکروویو گریل کنید، برای این کار میتوانید مقدار کمی روغن داخل تابه ای ریخته و ترتیلا را داخل آن کمی تفت دهید تا طلایی شوند.
ترتیلا را از فر بیرون بیاورید و پنیر خرد شده را روی آن ریخته و دوباره داخل فر بگذارید، فقط تا حدی که پنیر آب شود.
پیازها را داخل کمی روغن سرخ کنید، سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید.
مرغ ها را خرد کرده و به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید، مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد.
زمانی که مرغ پخته شد و آب آن کشیده شد مقداری نمک ، فلفل، آبلیمو و پودر چیلی را اضافه کنید و هم بزنید و شعله گاز را خاموش کنید.
در این فاصله ظرف سالاد را آماده کنید و ترتیلا ها را داخل آن قرار دهید.
کاهو را روی ترتیلاها بچینید.
گوجه و آواکادو را خرد کنید.
مواد مرغ را به همراه آواکادو خرد شده و گوجه فرنگی روی کاهو بریزید و در آخر مقداری نمک و فلفل ریخته و سالاد را با سس دلخواه سرو کنید

نکات تکمیلی در مورد سالاد توستادا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد توستادا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس