طرز تهیه “خوراک راگوی گوشت” و لبو

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/19974e39-839b_.jpg

 مواد لازم برای  خوراک راگوی گوشت و لبو

  • گوشت گاو:1 کیلو
  • لبو:یک عدد
  • روغن:3 قاشق
  • سیر رنده شده:3 حبه
  • هویج کوچک خرد شده:1 عدد
  • پیاز خرد شده متوسط:1 عدد
  • رب گوجه:2 قاشق
  • آب گوشت:  2 لیوان
  • چغندر متوسط:5 عدد
  • پاستا آشیانه ای:1 بسته
  • پنیر پارمزان:نصف لیوان
  • نمک
  • فلفل
  • جعفری:برای تزئین


7a54835d-546c_.jpg

طرز تهیه خوراک راگوی گوشت و لبو

ابتدا گوشت را خرد کرده و با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید ، سپس در مقداری روغن سرخ نمایید . 

تابه دیگری را روی حرارت بگذارید و پیاز را با کمی روغن تفت دهید. سیر را افزوده و تفت دهید تا عطر آن بلند شود. هویج را هم خرد کرده و بریزید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

رب گوجه را بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ دهد. گوشت و آب گوشت را بریزید شعله را زیاد کنید تا بجوشد، سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم 2 الی 3 ساعت بپزد.

در این فاصله چغندرها را پوست گرفته و کمی نمک و فلفل و روغن زیتون روی آن ها بریزید. سپس در فویل بپیچید و برای 40 دقیقه در فر بگذارید تا با حرارت 200 درجه سانتی گراد بپزد.

بعد از این که چغندرها پخته شد ، آن ها را خرد کرده و داخل بقیه مواد بریزید و بگذارید بپزد تا جا بیافتد.در این فاصله پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.

قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و پاستا را داخل آن بریزید و روی آن را با خوراک گوشت و لبو بپوشانید. در آخر پنیر را روی مواد بپاشید و برای 15 دقیقه در فر بگذارید.

بعد از اینکه پنیر برشته شد خوراک راگوی گوشت را از فر خارج کرده و با چند برگ جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.



c33d687e-ab81_.jpg

نکات تکمیلی در مورد خوراک راگوی گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
خوراک راگوی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟71