مواد لازم برای ژامبون راویولی با سس گـوجه فرنگی
پنیر موتزارلا:400 گرم رنده شده
پودر پنیر پارمسان:50 گرم
تخم مرغ :2 عدد
ژامبون گوشت:200گرم ساطوری
جوز هندی :یک دوم قاشق چای خوری
نمک و فلفل:به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی :400 گرم پوست کنده
سیر:2 حبه
پیاز متوسط:یک عدد خرد شده
کرفس :یک ساقه خرد شده
سرکه:5 قاشق غذاخوری
شکر:یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه ژامبون راویولی با سس گـوجه فرنگی
برای تهیه سس؛ گوجه فرنگی، سیر، پیاز و کرفس را در غذاساز پوره کرده و همراه باقی مواد 20 دقیقه در یک قابلمه کوچک پخته و در پایان نمک و فلفل آن را اندازه کنید. برای رقیق تر شدن می توانید کمی آب جوش به سس اضافه کنید.
برای تهیه مواد داخل راویولی همه مواد را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
خمیر راویولی را که پهن کرده اید از طول به 2 قسمت ببرید. به فاصله 3 سانتی متر از هم 2 قاشق چای خوری از مواد را روی خمیر بگذارید. به کمک قلم مو یا دست دور مایه را کمی مرطوب کنید.
خمیر دوم را روی خمیر اول پهن کرده و با دست دور مایه پنیر و ژامبون را فشار دهید تا به کمک رطوبت آب، 2 خمیر به هم بچسبند. با چاقو، راویولی ها را از هم جدا کرده و با کمک دندانه های چنگال دور آن ها را محکم کنید.
در یک قابلمه بزرگ 4 لیتر آب را به همراه 4 قاشق غذاخوری نمک و 4 قاشق غذاخوری روغن به جوش آورید. راویولی ها را در دو سری به مدت 15 دقیقه در آب بجوشانید. توجه کنید که هرچه خمیر راویولی نازک تر باشد، خمیر آن سریع تر می پزد. راویولی ها را آبکش کرده و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته
راویولی را قبل از پخت، آرد پاشیده و حدود یک ساعت کنار بگذارید تا خمیر آن خشک شود.
نکات تکمیلی در مورد ژامبون راویولى
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ژامبون راویولى را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز