طرز تهیه و نکات درست کردن “سالاد اندونزی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/cf88cb94-b9d5_.jpg

مواد لازم برای درست کردن سالاد اندونزی

  • سیب زمینی 500 گرم
  • گوجه فرنگی 2عدد متوسط
  • نخود فرنگی پخته 200 گرم
  • کالباس 300 گرم
  • خیار شور 300 گرم
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • گل کلم پخته شده 300 گرم
  • هویج پخته شده 200 گرم



9f43fae5-fd0e_.jpg

روش درست کردن و طرز تهیه سالاد اندونزی

مرحله اول :ابتدا سیب زمینی ها و هویج را بپزید و خرد کنید.

مرحله دوم :کالباس ، گوجه فرنگی ها ، خیارشور و گل کلم پخته را خرد کنید.

مرحله سوم : همه مواد را باهم مخلوط کنید.

مرحله چهارم : بعد از مخلوط کردن مواد، سالاد را برای 5 ساعت درون یخچال بگذارید و بعد از آن سرو نمایید.



dfe307af-3635_.jpg

نکات مهم درباره سالاد اندونزی:

اگر تمایل داشتید میتوانید از کلم بروکلی پخته شده در این سالاد استفاده نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد اندونزی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و
سالاد اندونزی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سالاد اندونزی و آموزش کامل درست کردن سالاد اندونزی

4.1817
این مطلب مفید بود ؟667150