طرز تهیه “کوپ بادنجان” یک غذای مدرن با بادنجان

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/cfdd7cbc-e78d_.jpg

 مواد لازم برای  کوپ بادنجان

  • بادنجان دلمه ای :یک عدد
  • اسفناج :پنج برگ متوسط
  • فلفل دلمه ای رنگی خردشده :سه قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی نگینی خردشده :یک عدد
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • برگ جعفری :برای تزئین 

طرز تهیه کوپ بادنجان

ابتدا بادنجان ها را شسته و به شکل ورقه ای برش بزنید.(از بادنجان های بزرگ و گرد استفاده کنید)

تابه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و برش های بادنجان را با مقداری روغن سرخ کنید.

برگ های اسفناج را آب پز کرده و با کمک چنگال آن را له کنید.

در تابه دیگر کمی روغن بریزید و گوجه و فلفل دلمه ای را در آن تفت دهید ، در ادامه کمی نمک و فلفل بریزید و بعد از پخته شدن از روی حرارت بردارید.

در ظرف مورد نظر برشی از بادنجان سرخ شده را قرار داده و روی آن مقداری از مخلوط گوجه و فلفل دلمه ای بریزید.

برش بعدی بادمجان را روی آن قررا داده و مقداری اسفناج پخته شده روی آن بریزید و تا آخرین لایه بادنجان این مراحل را ادامه دهید.

در آخر با برگ های جعفری تزیین کرده و سرو کنید.



aa65f996-a23f_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کوپ بادنجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوپ بادنجان را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

کوپ بادنجان ، طرز تهیه کوپ بادنجان

57
این مطلب مفید بود ؟70