طرز تهیه “پنه پستو با مرغ بریان”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/d9c19b1f-11f3_.jpg

مواد لازم برای پنه پستو با مرغ بریان

  • 225 گرم:پنه
  • دو پیمانه:گل چه های کلم بروکلی
  • 200 گرم:پستو ریحان
  • 2.5 پیمانه:مرغ بریان خرد شده
  • 200 گرم: فلفل قرمز شیرین خرد شده
  • ¼ پیمانه:پنیر پارمسان رنده شده
  • نصف قاشق چایخوری: فلفل سیاه  


87a91e85-64d0_.jpg

طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان

ابتدا قابلمه آب را روی حرارت قرار داده اجازه دهید بجوشد.سپس کمی نمک را به همراه پاستا داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.

در این میان کلم بروکلی ها را هم خرد کرده و برای 3 تا 4 دقیقه تا جایی که نرم شود آبپز کرده و آبکش نمایید.مرغ را بریان کرده و فلفل قرمز را کبابی کرده و خرد کنید.

 تابه ای را روی حرارت قرار داده پستو ، مرغ و فلفل کبابی را بریزید و مخلوط نمایید.کمی آب افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد پاستا را اضافه نمایید و خوب هم بزنید.

اجازه دهید همه مواد کمی با هم بپزد ، در آخر پنیر پارمسان و فلفل سیاه را بریزید و شعله را خاموش کنید.پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و تا داغ است کمی پنیر پارمسان بریزید و میل نمایید.



ae40ef4c-a977_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پنه پستو با مرغ بریان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پنه پستو با مرغ بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده
این مطلب مفید بود ؟40