مواد لازم برای دلمه تره فرنگی
- تره فرنگی درشت: یک کیلوگرم
- پیاز:سه عدد
- گوشت چرخ کرده:100 گرم
- برنج پخته:دو پیمانه
- نعنا:دو قاشق غذاخوری
- شوید:دو قاشق غذاخوری
- جعفری:دو قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی :دو قاشق سوپخوری
- هویج بزرگ:یک عدد
- نمک و فلفل:به میزان لازم
- روغن زیتون :به میزان لازم
- آب:به میزان لازم
طرز تهیه دلمه تره فرنگی
ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید، سپس گوشت چرخ کرده را بریزید وتفت دهید تا کمی بپزد ، حالا نمک و فلفل را افزوده و رب را بریزید و تفت دهید تا رنگ دهد. در ادامه جعفری ، شوید و نعنا را خرد کرده و بیافزایید.
برنج پخته را هم بریزید و اجازه دهید همه مواد با هم بپزد.
در این فاصله قسمت بالای تره فرنگی را جدا کرده و آن را از وسط برش زده و مغز آن را خارج کنید و قسمت خارجی تره فرنگی را در مقداری آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی نرم شود.
سپس از سسی که درست کرده اید داخل آن بریزید و ببندید.
هویج را حلقه ای برش زده و ته قابلمه ای بچینید ، سپس دلمه های تره فرنگی را روی آن قرار داده و روی آن ها کمی نمک و فلفل بپاشید و مقداری آب بریزید و چند دقیقه با در بسته بپزید.
بعد از پخته شدن دلمه ها آن ها را در ظرف مورد نظر بکشید و با هویج های پخته شده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد دلمه تره فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
دلمه تره فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز