مواد لازم برای جوجه با سس اسفناج :
- سینه مرغ بدون استخوان، خرد شده :2 عدد
- برگ اسفناج کاملاً جوان و تازه :60 گرم
- آب لیموی تازه :3 قاشق غذاخوری
- پوست لیموی رنده شده :یک الی 2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون :80 میلی لیتر
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- پنیر پارمیسان رنده شده:30 گرم
طرز تهیه جوجه با سس اسفناج
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید، سپس آن را شسته و بعد از خشک شدن با مقداری روغن سرخ کنید.
در انتها کمی نمک و فلفل افزوده و از روی حرارت بردارید.اسفناج ، پوست و آب لیمو را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب له کنید تا یک سس غلیظ و یکدست شود.
در ادامه روغن ، نمک و پنیر را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سس را روی تکه های مرغ بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
جوجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان