مواد لازم سالاد کاهو ، تربچه و گشنیز
- برگ گشنیز : ½ پیمانه
- برگ جعفری : ⅓ پیمانه
- برگ نعناع : ⅓ پیمانه
- روغن زیتون :¼ پیمانه
- تربچه : 6 عدد
- پیازچه :2 ساقه
- خیار : 2 عدد
- کاهو :1 بوته کوچک
- سیر : 1 حبه
- آووکادو : ½ عدد
- سرکه :2 قاشق غذاخوری
- سس خردل : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد کاهو، تربچه و گشنیز
ابتدا یک ظرف مناسب آماده کنید ، خیار را نازک برش بزنید و داخل ظرف بریزید و کاهو را شسته ، خرد کنید و به ظرف اضافه نمایید سپس آووکادو را پوست گرفته هسته آن را دربیاورید و بعد از خرد کردن داخل ظرف بریزید.
تربچه ها را حلقه ای برش بزنید و سبزیجات را خرد نمایید و به مواد اضافه کنید و همه مواد سالاد را با هم مخلوط کنید و سس را آماده نمایید.
باقی مانده مواد را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود، سس را روی سالاد ریخته و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد کاهو، تربچه و گشنیز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد کاهو، تربچه و گشنیز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟