مواد لازم فریتاتای پاستا با پنیر
- پاستا: 230 گرم
- خامه:نصف پیمانه
- پنیر خامه ای:نصف پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده:¼ پیمانه
- ریحان تازه خرد شده: ¼ پیمانه + مقداری برای تزئین
- تخم مرغ :6 عدد
- روغن زیتون بکر:1 قاشق سوپ خوری
- نمک دانه درشت:1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده:¼ قاشق چای خوری

طرز تهیه فریتاتای پاستا با پنیر
ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
سپس قابلمه ای را آب کرده و به همراه کمی نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پاستا را بریزید و بعد از 8 دقیقه آبکش کرده و با آب سرد بشویید و بگذارید آبش برود.
در این میان سس را آماده نمایید ، کاسه ای بردارید و 6 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط نمایید. سپس خامه ، پنیر خامه ای ، نمک ، فلفل و پنیر پارمزان را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
پاستا را در قابلمه ای بریزید و سس را روی آن بریزید و خوب هم بزنید، در آخر ریحان را خرد کرده و بیافزایید.یک قالب فلزی بردارید و همه جای آن را با روغن چرب کنید ، سپس پاستا را داخل آن بریزید و با قاشق کمی فشرده کنید.
قالب را برای 2 تا 3 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا تخم مرغ کمی ببندد ، سپس آن را داخل فر قرار داده و برای 10 تا 12 دقیقه بپزید.

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای پاستا با پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فریتاتای پاستا با پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی