طرز تهیه “موجور” غذای سریع و سنتی ترکیه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/f87fc02f-697c_.jpg

مواد لازم موجور غذای ترکیه

  • کدو :دو عدد متوسط
  • تخم مرغ :دو عدد
  • پنیر سفید :100 گرم
  • شوید خردشده :سه قاشق غذاخوری
  • نمک :به میزان لازم
  • فلفل :به میزان لازم
  • روغن :به میزان لازم



38eb68ba-fe3e_.jpg

روش تهیه موجور غذای ترکیه :

ابتدا شوید را خرد کرده و کدوها را پوست گرفته و رنده کنید. سپس نمک ، فلفل و دو عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای مخلوط کرده و روی کدو بریزید.

شوید را افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید، در نهایت پنیر را ریز خرد کرده و بیافزایید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن سرخ کردنی بریزید تا داغ شود.

مقداری از مواد را برداشته و داخل روغن بریزید و مثل کتلت سرخ کنید. موجورها را داخل بشقاب بچینید و با پیازچه تزیین کرده و با ماست سرو کنید.

میتوانید ماجور را با فر هم درست کنید ، بعد از آماده سازی مواد آن را داخل قالب بریزید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید تا برشته شود.



c0f25fae-7fc9_.jpg

نکات تکمیلی در مورد موجور

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
موجور را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟251