حلوا با چه آردی خوشمزه تر میشه؟

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/9103e6ba-69bb_.jpg

راهنمای انتخاب و خرید آرد مناسب حلوا

حلوا، یک دسر و شیرینی مشهور و قدیمی ایرانی است که از ترکیب آرد، هل، گلاب، زعفران و شکر تهیه می شود و از آن معمولا در مراسم ختم برای پذیرایی و همچنین به‌عنوان خیرات در ماه رمضان و ماه محرم و صفر استفاده می شود. حلوا انواع زیادی دارد و در شهرهای ایران با طرز تهیه مختلفی درست می‌شود. در این بخش از آشپزخانه نمناک به شما خواهیم گفت حلوا با چه نوع آردی خوشمزه تر می شود؟



fe46ee76-34eb_.jpg

 آموزش پخت حلوا به صورت تصویری

بهترین آرد برای تهیه حلوا

برای تهیه حلوا می توان از آرد گندم، آرد سفید، آرد برنج ، آرد نخودچی، آرد جوانه گندم یا انواع دیگر استفاده نمود اما بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوا آرد سنگک، آرد‌های غنی شده و آرد سبوس‌دار می‌باشد و در صورت استفاده از این آردها، حلوای مغذی‌تر و خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود.

آرد نانوایی گلوتن بالایی دارد اما آرد سبوس‌دار یا آرد سنگک گلوتن پایینی دارد و حلوای لطیف‌تری به شما می‌دهد و حلوای شما سفت و کش‌دار نمی شود.



a4673c77-df45_.jpg

نکات مهم 

  • در زمان تفت دادن آرد، شعله را کم کنید تا آرد نسوزد.
  • آرد را قبل از استفاده الک کنید، برخی افراد نیز برای تهیه حلوای یکدست و لطیف آرد تفت داده شده را الک می‌کنند و سپس با روغن مخلوط می‌کنند.
  • روغنی که به آرد اضافه می‌شود را از قبل گرم کنید تا با آرد تفت داده شده، هم دما باشد.
  • روغن جامد به خوب سرخ شدن آرد و پوک شدن آن کمک می‌کند.
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟160