مواد لازم کاری مرغ مَدرَس (Madras)
- جعفری آسیاب شده:1 قاشق غذا خوری
- چوب دارچین :5 سانتیمتر
- میخک :6 عدد
- هل له شده:3 عدد
- روغن زیتون :85 گرم
- گوجه فرنگی خرد شده :4 عدد
- زنجفیل ریز خردشده :به میزان دلخواه
- سیر ریز خردشده :3 حبه
- پیاز نازک خردشده :2 عدد
- مرغ مکعبی خردشده:900 گرم
- زیره :½ قاشق چایخوری
- شنبلیله آسیاب شده :½ قاشق چایخوری
- فلفل چیلی آسیاب شده:½ قاشق چایخوری
- پاپریکا:1 قاشق چایخوری
- آب لیمو:2 قاشق چایخوری
- نمک :به میزان لازم
- گشنیز آسیاب شده:1 قاشق چایخوری
- زردچوبه آسیاب شده :1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کاری مرغ مَدرَس (Madras)
ابتدا گوشت مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس به شکل مکعبی خرد کرده و با کمی نمک و فلفل مزه دار نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن زیتون بریزید تا گرم شود ، سپس تکه های مرغ را افزوده و سرخ کنید.
در همین حین تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن سرخ کنید، در ادامه سیر را افزوده و به همراه پیاز تفت دهید .
در مرحله بعد ادویه ها را افزوده و زنجبیل و گوجه خرد شده را به تابه بیافزایید و تفت دهید.
زمانی که سس غلیظ شد مرغ های پخته شده را افزوده و یک لیوان آب اضافه نمایید و بگذارید خوراک برای 20 دقیقه تا نیم ساعت بپزد.
زمانی که گوشت مرغ بخوبی پخت و سس خوراک جا افتاد آبلیمو را افزوده و از روی حرارت بردارید.
کاری مرغ مدرس آماده است آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج و یا نان میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کاری مرغ مَدرَس (Madras)
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کاری مرغ مَدرَس (Madras) را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه