برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا گرانیتای لیمو و نعنا را آماده کنید.
برای این کار رنده پوست لیمو را به همراه 2 پیمانه آب و شکر داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید.
زمانی که دانه های شکر حل شد 5 دقیقه دیگر اجازه دهید مواد بجوشد تا شربت غلیظی بدست آید.
بعد از خنک شدن شربت، آبلیمو را اضافه کرده روی آن را با سلفون بپوشانید و برای 4 الی 6 ساعت داخل فریزر بگذارید تا منجمد شود.
برگ های نعنا را خرد کرد و داخل غذاساز بریزید ، مخلوط یخ زده را از فریزر خارج کرده به نعنا اضافه کنید و به مدت نیم دقیقه آنها را مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا این مخلوط را با قاشق هم بزنید و در یک ظرف دربسته بریزید و به مدت 4 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
آناناس را پوست گرفته آن را به شکل حلقه ای برش بزنید.
در یک بشقاب شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید، آناناس ها را در این مواد بغلطانید و به مدت 1 دقیقه گریل کنید.
آناناس ها را میتوانید به شکل طولی برش زده و به سیخ بکشید سپس گریل نمایید.
آناناس های دارچینی را در ظرف پذیرایی بچینید ، گرانیتای نعنا و لیمو را از فریزر خارج کرده در ظرفی بریزید و در کنار آناناس قرار داده و سرو کنید.