مواد لازم برای میگوی پیچیده شده در ژامبون بره
- میگو ی نسبتاً بزرگ (پاک شده) :20 عدد (حدود 450 گرم)
- نوارهایی از ژامبون بره :20 عدد (حدود 350 گرم)
- ادویهٔ تند دلخواه:¼ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز :½ قاشق چایخوری
- سس فلفل قرمز:3 قاشق غذاخوری
- خردل :یک قاشق چایخوری
- آب لیمو :3 قاشق غذاخوری
- فلفل تازۀ آسیاب شده:¼ قاشق چایخوری
- سس باربیکیو :½ پیمانه
- روغن کانولا:¼ پیمانه
طرز تهیه میگوی پیچیده شده در ژامبون بره
ابتدا میگوها را پاک کرده و خوب بشویید ، سپس بگذارید تا خوب خشک شود.
در این فاصله گوشت ها را برای چند دقیقه داخل تابه ای تفت داده و کنار بگذارید.
دور هر میگو یک ورق ژامبون بپیچید و به سیخ بزنید و کنار بگذارید، حالا سس را آماده نمایید.
همه مواد را با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شوند.
کباب پز را آماده کنید و میگوها را برای چند دقیقه کباب کنید تا از حالت خامی درآمده و صورتی شود.
سپس روی آن ها کمی سس بمالید و دوباره کباب کنید.
سیخ های کباب را داخل بشقاب سرو بچینید و باقی مانده سس را در کاسه ای بریزید و در کنار میگوهای کبابی با ژامبون بره میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد میگوی پیچیده شده در ژامبون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
میگوی پیچیده شده در ژامبون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز