مواد لازم برای وافل
- تخم مرغ :7 عدد
- شکر:2 پیمانه
- روغن مایع :2/1 پیمانه
- ماست یا شیر:2/1 پیمانه
- وانیل:3/1 قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده و کشمش از هر کدام : 2/1 پیمانه
- رنده ی پوست پرتغال:1 قاشق مربا خوری
- آرد :600 گرم
طرز تهیه وافل
ابتدا آرد را الک کرده و با شکر مخلوط نمایید، قالب وافل را چرب کرده و روشن کنید تا داغ شود.
در این میان 7 عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با هم زن برقی خوب بزنید تا غلیظ و کشدار شود، سپس وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید.
در ادامه روغن مایع را افزوده و کمی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط آرد را بریزید و با لیسک هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
در آخر رنده پوست پرتقال ، گردو و کشمش را بیافزایید و مواد را به آرامی مخلوط کنید ، هر بار یک ملاقه از خمیر را داخل قالب بریزید و طبق دستور دستگاه عمل کنید.
بعد از اینکه وافل پخت و طلایی شد آن را از قالب خارج کرده و بقیه وافل ها را به همین شکل آماده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد وافل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
وافل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟