ابتدا فیله ها را به صورت نواری خرد کنید و هر فیله را سه تا چهار تکه کنید.سپس داخل کاسه ای بریزید و به آن نمک ، آبلیمو و زعفران دم کرده بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا فیله ها مزه دار شوند.
روی کاسه را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خوب طعم بگیرند.
در این فاصله خمیر بنیه را آماده نمایید.
دو عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده باهم یکدست شوند.
بعد پودر سیر ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه،پودر آویشن،بیکینگ پودر و زعفران دم کرده را به تخم مرغ هم زده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
سپس ماء الشعیر بدون طعم را اضافه کنید و بعد از آن کمکم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به شکل ماست چکیده شود

جوجه چینی خوشمزه
در این زمان سس را درست کنید.
دو عدد تخم مرغ را آبپز کرده و زرده های آن را رنده کنید و سفیده را کنار بگذارید.
پیاز و خیارشور را ریز خرد کرده و با زرده رنده شده مخلوط نمایید، سپس فلفل و سس مایونز را هم افزوده و سس گوجه را بریزید.
سس را تا آماده شدن غذا در یخچال بگذارید تا خنک شود.
تابه ای کوچکی را روی حرارت قرار دهید و داخلش روغن بریزید تا داغ شود، روغن باید به میزانی باشد که تکه های مرغ در آن شناور شوند.
سپس تکه های مرغ را به خمیر بنیه آغشته کرده و با چنگال داخل روغن قرار دهید و سرخ کنید.
مرغ های سرخ شده را در ظرف سرو بچینید. علاوه بر فیله میتوانید پیاز حلقه شده ، کدو ، قارچ و بادمجان را نیز به همین شکل در خمیر آغشته کرده و در روغن باقی مانده سرخ نمایید.
سپس در کنار مرغ ها بچینید و با سس تاتار که آماده کرده اید میل نمایید.
نکته:
به مواد خمیر به هیچ عنوان نمک اضافه نکنید.
پودر سیر اصلی ترین طعم دهنده اصلی این غذاست که میتوانید به میزان بیشتری از این ادویه استفاده کنید.