طرز تهیه “زردآلوی پخته با عسل” ، خوشمزه و خوش رنگ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/c83fbf80-b4ac_.jpg

مواد لازم برای  زردآلوی پخته با عسل

  • زردآلو (دو نیم شده):4 عدد
  • مغز بادام (پرک شده):4 قاشق غذاخوری
  • عسل:4 قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل:مقدار خیلی کم
  • کمی: کره برای چرب کردن ظرف

 

c1f55bd0-5a36_.jpg

طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل

ابتدا زرد آلو ها را بشویید و بگذارید آبش کشیده شود.حالا زردآلوها را از وسط برش زده و هسته آن ها را خارج نمایید.

سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و زرد آلو ها را روی آن بچینید، ابتدا پرک بادام را روی زرد آلوها قرار داده و عسل را اضافه کنید.در آخر پودر زنجبیل را روی زرد آلوها بپاشید.

زرد آلوها را به مدت 12 دقیقه و با حرارت 200 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.زمانی که زردآلوها پخته شد آن را از فر خارج کرده و در ظرف پذیرایی بچینید .



7c39ea64-8f5d_.jpg

نکات تکمیلی در مورد زردآلوی پخته با عسل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
زردآلوی پخته با عسل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!!
این مطلب مفید بود ؟92