مواد لازم پودینگ سیب زنجبیلی
- کره :75 گرم
- خرده نان :75 گرم
- شکر قهوه ای :55 گرم
- بیسکویت زنجبیلی خردشده :40 گرم
- عسل:1/3پیمانه
- سیب:3 عدد
- پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
- خامه :¼ پیمانه

طرز تهیه پودینگ سیب زنجبیلی
ابتدا فر را با دمای 200 درجه روشن کنید تا گرم شود، سینی فر را در طبقه میانی بگذارید و بقیه مواد را آماده نمایید.
کره را به همراه خامه و عسل در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار بگذارید تا با هم مخلوط شوند، سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
در این میان سیب ها را پوست گرفته و به شکل ورقه های نازک برش بزنید، بیسکوییت ها را خرد کرده و با پودر نان سوخاری ، دارچین و شکر مخلوط نمایید.
ته هر قالب یک قاشق مخلوط عسل بریزید و روی آن یه لایه سیب بچینید و مخلوط گردو را بریزید. لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.
لایه آخر را با مخلوط عسل به پایان برسانید و قالب ها را داخل سینی فر بچینید و برای 20 دقیقه در فر بپزید.
نکات تکمیلی در مورد پودینگ سیب زنجبیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پودینگ سیب زنجبیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان