نحوه پخت “کیک با شیره انگور یا دوشاب”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/c122c50e-00b6_.jpg

مواد لازم برای کیک با شیره انگور یا دوشاب

  • شیره انگور غلیظ:یک لیوان یا شیره خرما
  • تخم مرغ :4 عدد کامل
  • آرد:2 لیوان
  • بکینگ پودر:نصف ق چ
  • روغن :3/4 لیوان
  • پودر کاکائو :  دو سه قاشق


27e51899-e261_.jpg

  کیک با شیره انگور یا دوشاب خانگی

طرز تهیه کیک با شیره انگور یا دوشاب

ابتدا 4 عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و زرده ها را به ظرف دیگر انتقال داده و با روغن خوب مخلوط کنید، سپس شیره را افزوده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. در مرحله بعد پودر کاکائو، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد قبلی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شود.
در مرحله بعد سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کف کند، سپس به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
قالب را چرب کرده اید و مایه کیک را داخل آن بریزید و برای یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.


1fc9d9c0-86b0_.jpg

 پخت کیک با شیره انگور یا دوشاب

نکات تکمیلی در مورد کیک با شیره انگور یا دوشاب

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک با شیره انگور یا دوشاب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت
این مطلب مفید بود ؟10411