مواد لازم گوشت و براکلی سرخ شده به سبک چینی
- سس سویا:3 قاشق غذاخوری
- آب سیب :3 قاشق غذاخوری
- سرکه سیب :1 قاشق غذاخوری
- شکر:1 قاشق غذاخوری
- سیر ریز خرد شده :3 حبه
- گوشت استیکی:600 گرم
- روغن کانولا :1 قاشق غذاخوری
- آرد ذرت :1 قاشق غذاخوری
- کلم بروکلی :1 بوته
- نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه گوشت و براکلی سرخ شده به سبک چینی
ابتدا گوشت ، سیر و کلم بروکلی را خرد کنید ، کلم ها را شسته و آبکش کنید و بگذارید آب آن خشک شود.
گوشت ، سیر ، سس سویا ، آب سیب ، فلفل ، سرکه ، شکر را در کاسه ای بریزید و بعد از اینکه مخلوط کردید برای یک ربع تا نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم بگیرد.
در این فاصله کلم ها را با مقداری روغن سرخ کرده و یک پیمانه آب داخل آن بریزید و بگذارید برای 6 تا 7 دقیقه بپزد.
گوشت ها را بعد از مزه دار شدن در مقداری روغن سرخ کرده و سپس مخلوط سس سویایی که گوشت را داخل آن مزه دار کرده بودید را روی گوشت بریزید.
آرد ذرت را داخل یک پیمانه آب حل کرده و به تابه گوشت اضافه نمایید و بگذارید برای 15 تا 20 دقیقه بپزد.
در اواخر پخت کلم بروکلی را هم افزوده و بعد از اینکه مواد پخت و سس آن غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
گوشت و براکلی سرخ شده چینی آماده است آن را در ظرف سرو بکشید و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد گوشت و براکلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
گوشت و براکلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!