طرز تهیه “چات ماسالا” (Chaat Masala) با طعمی متفاوت و عطری مطبوع

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/0b1a72f1-bfe0_.jpg

چات ماسالا ترکیبی از چاشنی های مختلف

  • پودر انبه ترش خشک شده :4 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز بو داده : 1 قاشق چایخوری
  • زیره سبز بو داده :3 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز :  ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه :  ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سفید : ½ قاشق چایخوری
  • پودر زنجفیل :  ½ قاشق چایخوری
  • نمک : 3 قاشق چایخوری
  • نمک سیاه : 3 قاشق چایخوری



01570a6f-1e1f_.jpg

طرز تهیه چات ماسالا (Chaat Masala)

 دانه رازیانه، تخم گشنیز و زیره سبز را درون یک تابه چدنی و یا تابه ای که کفش ضخیم باشد  بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و به مدت 1 دقیقه ادویه ها را تفت دهید تا بوی آنها بلند شود.

 بعد حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا ادویه ها کمی خنک شوند.

سپس ادویه های تفت داده شده را داخل آسیاب پودر کنید. 

ادویه پودر شده را با انواع فلفل ها ، نمک ، پودر زنجفیل ، نمک سیاه و پودر انبه ترش مخلوط کنید و در ظرفی در بسته طوری که هوا نتواند در آن نفوذ کند بریزید.

 نمک سیاه ، نوعی نمک است که با زغال کربناته در مناطق آتشفشانی رشته کوه هیمالیا پیدا میشود ،که اگر به آن دسترسی نداشتید میتوانید از نمک معملی استفاده کنید.



58c45735-3736_.jpg

نکات تکمیلی در مورد چات ماسالا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟101