طرز تهیه نان سنتی “فوکاچیا” ایتالیا

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/08d0d3cf-e9c2_.jpg

 مواد لازم برای  فوکاچیا

  • آرد:4 فنجان
  • نمک :1/2 قاشق غذاخوری
  • مخمر فوری :1/4 قاشق چایخوری
  • آب :2 فنجان
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • ادویه ایتالیایی :2 قاشق غذاخوری


b5d4ebd9-3238_.jpg

 

طرز تهیه فوکاچیا

ابتدا آرد ، نمک و مخمر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، سپس آب را به تدریج افزوده و هم بزنید تا خمیر یکدست درست شود.

روی خمیر را با لایه ای از پلاستیک بپوشانید و برای 18 ساعت کنار بگذارید تا ورآید و حجم آن دو برابر شود.

روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و ورز دهید، سپس آن را به 12 گلوله یک اندازه تقسیم نمایید.

سینی فر را با لایه ای از فویل بپوشانید وخمیرها را با فاصله از هم بچینید و برای نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.

بعد از نیم ساعت روی خمیرها را با روغن زیتون چرب کرده و ادویه ایتالیایی بپاشد، سینی را برای 25 دقیقه در فری که با دمای 425 درجه گرم شده قرار دهید.



825dd2c9-30de_.jpg

نکات تکمیلی در مورد فوکاچیا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فوکاچیا را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟122