طرز تهیه “گرانولای عسل و دارچین”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/bda1a559-0e7a_.jpg

مواد لازم برای گرانولای عسلی و دارچین

  • جو پرک :150 گرم
  • بادام شیرین :100 گرم
  • تخمه کدو :50 گرم
  • تخمه آفتابگردان :50 گرم
  • روغن:2 قاشق غذاخوری
  • عسل:1/2 لیوان
  • کشمش:1/4 لیوان
  • دارچین :1 قاشق چایخوری


25162e8f-eded_.jpg

گرانولای عسل و دارچین

طرز تهیه گرانولای عسل و دارچین

ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود، سپس سینی فر را چرب کنید.
همه مواد را در کاسه ای بریزید و با دست خوب مخلوط کنید و در سینی فر بریزید و خوب پخش کنید.
سینی را برای نیم ساعت در فر قرار دهید تا گرانولا بپزد، سپس آن را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود.
گرانولای عسل را بعد از خنک شدن برش زده و سرو نمایید.


3c1f403a-ebcb_.jpg

 گرانولای عسل و دارچین بسیار خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد گرانولای عسل و دارچین

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
گرانولای عسل و دارچین را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت
این مطلب مفید بود ؟141