مواد لازم برای گرانولای عسلی و دارچین
- جو پرک :150 گرم
- بادام شیرین :100 گرم
- تخمه کدو :50 گرم
- تخمه آفتابگردان :50 گرم
- روغن:2 قاشق غذاخوری
- عسل:1/2 لیوان
- کشمش:1/4 لیوان
- دارچین :1 قاشق چایخوری
گرانولای عسل و دارچین
طرز تهیه گرانولای عسل و دارچین
ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود، سپس سینی فر را چرب کنید.
همه مواد را در کاسه ای بریزید و با دست خوب مخلوط کنید و در سینی فر بریزید و خوب پخش کنید.
سینی را برای نیم ساعت در فر قرار دهید تا گرانولا بپزد، سپس آن را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود.
گرانولای عسل را بعد از خنک شدن برش زده و سرو نمایید.
گرانولای عسل و دارچین بسیار خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد گرانولای عسل و دارچین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
گرانولای عسل و دارچین را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت