مواد لازم لازانیای زیتی (Ziti)
- پاستا ی زیتی (لوله ای):450 گرم
- گوشت چرخ کرده یا تکه های بزرگ سوسیس :450 گرم
- سس گوجه فرنگی :900 گرم
- پنیر موتزارلا رنده شده :220 گرم
- پنیر ریکوتا یا خامه ای :1 پیمانه
- پنیر پارمژان :1 پیمانه
- پیاز بزرگ خرد شده:1 عدد
- سیر خرد شده:2 تا 3 حبه
- ادویه ایتالیایی :1 قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز خشک و خرد شده:½ قاشق سوپخوری
- روغن زیتون :به میزان لازم

طرز تهیه لازانیای زیتی(Ziti)
ابتدا پاستا را در قابلمه آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
در این فاصله سس را به این شکل آماده کنید:
یک عدد پیاز خرد شده را با مقداری روغن زیتون در تابه ای بریزید و تفت دهید تا کمی سبک شود، سپس گوشت یا سوسیس را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
زمانی که پیاز و گوشت به خوبی سرخ شدند، دو تا سه حبه سیر را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید.
در ادامه فلفل قرمز خشک و ادویه ایتالیایی را بریزید و تفت دهید ، در آخر سس گوجه را افزوده و بگذارید مواد سس بپزد.
قالب مورد نظر را آماده کرده و مقداری از سس را داخل آن بریزید ، سپس نیمی از پنیر ریکوتا را اضافه کنید و نیمی از پاستا را بریزید.
لایه بعدی را همانند لایه قبل با سس ، پنیر ریکوتا و پاستا کامل کرده و در آخر پنیر پارمزان و موتزارلا را بپاشید و قالب برای 20 دقیقه در فر بگذارید.
زمانی که سطح پنیر طلایی شد آن را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شود ، سپس برش زده و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد لازانیای زیتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
لازانیای زیتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
لازانیای زیتی ، طرز تهیه لازانیای زیتی(Ziti)
4.825