مواد لازم برای ایچ پیلاوی، جگر مرغ با پلو
- کشمش :4 قاشق غذاخوری، خیس شده
- روغن مایع یا کره :4 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط :یک عدد ساطوری
- خلال بادام :4 قاشق غذاخوری
- ادویه پلویی : یک قاشق غذاخوری
- دارچین :یک قاشق چای خوری
- برنج دانه بلند :300 گرم خیس شده
- آب مرغ :یک لیتر
- جگر مرغ :250 گرم، خرد شده
- جعفری :3 قاشق غذاخوری، ساطوری
- زردچوبه :یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه ایچ پیلاوی، جگر مرغ با پلو
ابتدا برنج را خوب شسته و با مقداری آب کنار بگذارید تا خیس بخورد.
در این فاصله یک عدد پیاز ساطوری را با دو قاشق روغن داخل قابلمه ای بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ شود.
در ادامه بادام و کشمش را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید، در مرحله بعدی آب برنج را خالی کرده و داخل قابلمه بریزید.
دارچین ، ادویه پلویی ، نمک و آب مرغ را افزوده و خوب مخلوط نمایید، شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد و آب آن تمام شود.
زمانی که آب برنج جمع شد در آن را بگذارید و اجازه دهید دم بکشد.
در این فاصله جگر را آماده کنید.
جگر را از قبل پاک کرده ، خرد کنید و بعد از شستن بگذارید خوب خشک شود.
جگر را با دو قاشق روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا تفت خورده و آب آن کشیده شود.
زمانی که جگر کمی سرخ شد ، نمک ، فلفل و زردچوبه را افزوده و تفت دهید.
در آخر سبزی را بریزید و بعد از اینکه مخلوط کردید از روی حرارت بردارید و با برنج مخلوط کرده و میل نمایید.
نکته:
به جای استفاده از جگر میتوانید از مرغ ، به جای آب مرغ میتوانید از آب و به جای بادام میتوانید از پسته استفاده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد جگر مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
جگر مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟